Privacy Statement

Yksityisyyden suoja

Yleistä
Reckitt Benckiser plc ja sen tytäryhtiöt (”Reckitt Benckiser”) kunnioittavat jokaisen sivustoillamme vierailevan tai vuorovaikutteisiin mainoksiimme ja muuhun viestintäämme vastaavan yksilön yksityisyyttäTässä tietosuojailmoituksessa kuvaillaan, millaisia tietoja Reckitt Benckiser kerää, ja miten me käytämme näitä tietojaTämä ilmoitus antaa myös neuvoja toimista, joihin sinun tulee ryhtyä, jos et halua henkilökohtaisia tietojasi kerättävän tai annettavan muille tiedoksi, kun käyt Reckitt Benckiserin sivustoilla tai vastaat mainoksiimme ja muuhun viestintäämme.

  Me saatamme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ja sinun tulee siksi käydä ajoittain tällä sivulla varmistamassa, että olet lukenut voimassaolevan tietosuojailmoituksen ja suostut siihen.

 

Yksilöivät henkilötiedot
Reckitt Benckiser ei kerää henkilötietoja, joista sinut voi tunnistaa (eli nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi)
ellet luovuta niitä vapaaehtoisesti.

 

Kun luovutat henkilötietosi, saatamme kysyä, haluatko vastaanottaa meiltä esimerkiksi uutistiedotteita, sähköpostiviestejä tai muita tietoja. Voit halutessasi kieltäytyä ottamasta vastaan tällaisia tietoja.


Jos et halua, että henkilötietosi tallennetaan, älä lähetä niitä meille. Jos olet jo lähettänyt nämä tiedot ja haluat poistaa ne tietokannastamme, ota meihin yhteys [provide at least email link or email address eg at the email address listed at the bottom of this Privacy Statement].

 

Tämän sivuston keräämät tiedot voidaan tallentaa tai niitä voidaan käsitellä asuinmaassasi tai muussa maassa, missä Reckitt Benckiserillä tai sen alihankkijalla tai edustajalla on toimintaa. Käyttämällä tätä sivustoa suostut tietojen siirtämiseen asuinmaasi ulkopuolelle. Reckitt Benckiser takaa, että tietojasi käsitellään paikallista tietosuojalainsäädäntöä noudattaen, jos ne siirretään asuinmaasi ulkopuolelle.

 

Henkilötietojasi voidaan pyytämiesi palveluiden tai tietojen toimittamisen lisäksi käyttää seurattaessa sitä, kuinka käytät sivustoamme ja tuotteitamme. Voimme myös yhdistää erikseen keräämämme tiedot muille organisaatioille antamiisi tietoihin, joiden luovuttamiseen olet suostunut, ja julkisiin tietoihin. Nämä tiedot auttavat meitä esimerkiksi tehostamaan tuotteidemme, sivustojemme ja mainontamme suunnittelua. Tiedot voidaan luovuttaa alihankkijoillemme yhteiskäyttöön. Nämä yritykset ovat sitoutuneet käyttämään tietoja vain sallimallamme tavalla sekä suojaamaan niitä.

 

Ennen tietojesi luovuttamista muille yrityksille muilla tavoin otamme sinuun yhteyden, jotta voit poistaa tietosi tietokannastamme, ellet ole jo suostunut niiden luovuttamiseen.

 

Säilytämme tietojasi kohtuullisen tai lain edellyttämän ajan.
 
Lapset
Reckitt Benckiserillä ei ole mitään aikomuksia kerätä mitään yksilöiviä henkilötietoja (eli nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) alle kolmetoistavuotiailta lapsilta. Reckitt Benckiser kehottaa tarvittaessa lapsia olemaan lähettämättä tällaisia tietoja.
Jos lapsi on lähettänyt meille henkilötietonsa, hänen vanhempansa tai huoltajansa on otettava meihin yhteys [provide at least an email link or email address eg at the email address listed at the bottom of this Privacy Statement], jos nämä tiedot halutaan poistaa tietokannastamme.

Automaattisesti kerättävät muut kuin henkilötiedot
Eräissä tapauksissa voimme kerätä sinua koskevia tietoja, joista sinua ei voi tunnistaa. Tällaisiin tietoihin sisältyvät käyttämäsi Internet-selaimen tyyppi, käyttämäsi tietokoneen käyttöjärjestelmän tyyppi ja sen sivuston verkkotunnus, josta siirryit meidän sivustollemme tai mainokseemme. Pyrimme ymmärtämään näiden tietojen avulla paremmin asiakkaidemme kiinnostuksen kohteita sekä parantamaan liiketoimintaamme ja sivustoja.

Tietokoneesi kiintolevyyn automaattisesti tallennettavat tiedot
Kun katsot jotain sivustoamme tai mainostamme, me saatamme tallentaa eräitä tietoja sinun tietokoneellesiTällaiset tiedot voivat olla esimerkiksievästeitä” tai niiden kaltaisia tiedostoja, joiden avulla voimme räätälöidä sivuston tai mainokset vastaamaan paremmin sinun harrastuksiasi ja mieltymyksiäsi. Useimmilla Internet-selaimilla evästeet voidaan pyyhkiä tietokoneen kiintolevyltä, kaikki evästeet estää tai varoitus saada ennen evästeen tallennustaKatso selaimesi ohjeista tai neuvontasivuilta lisää näistä toiminnoista. Huomaa, että evästeiden poisto tai estäminen voi häiritä sivustomme täysimittaista käyttöä.



Yhteydenotto

Jos olet lähettänyt henkilötietoja Reckitt Benckiserin sivustoon tai vuorovaikutteisen mainonnan tai muun syyn vuoksi ja haluat, että tietosi poistetaan tietokannasta, ota meihin yhteys:

 

Reckitt Benckiser Scandinavia A/S, Vadstrupvej 22, 2880 Bagsværd

 

 

Tämä yksityisyydensuojailmoitus on voimassa 20.02.2008 alkaen.

Ó  2001-2006 Reckitt Benckiser plc. Kaikki oikeudet pidätetään.